خواسته نیازمند برای حضور در پرسپولیس مانور تلویزیونی درویش برای بقا در پرسپولیس؟ ستاره ۲۲ ساله رقیب جدید سروش در پرسپولیس روز پرماجرای پرسپولیس در نقل و انتقالات| حضور ستاره سپاهان در اردوگاه سرخپوشان مهرداد محمدی به جباری اوکی داد| آماده بازی بازگشت مغز متفکر جباری کرونا گرفت پاتک سپاهان به آلومینیوم ایوب العملود به کار پرسپولیس نیامد برانکو: طارمی استثنایی و زیرک است مامه تیام از باشگاه استقلال دور شد| رضایت‌نامه ۵۰۰ هزار دلاری گندوز در راه عربستان؟ بلیت‌های استقلال و صنعت نفت، نیم‌بها شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و چین | بانوان فوتبالیست جهانی شدند ضرر یک‌میلیون‌دلاری شهریاری و سمیعی به استقلال| سکوت مدیران سابق در مقابل محکومیت‌ها خرید‌های پرسپولیس؛ بازسازی یا تسکین روانی؟ محکومیت ۴۰۶ هزار دلاری استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال فولاد سیرجان و اوساکا | ناکامی عطایی و شاگردانش در آسیا رازورمز احیای بارسلونا به دست ژنرال آلمانی میراث شوم فرگوسن در منچستریونایتد بیرانوند به استقلال می‌آید، حسینی لژیونر می‌شود
سرخط خبرها

فروتن:بیشتر از جوانان دویدیم| هدف ما صعود است

  • کد خبر: ۶۱۵۸۷
  • ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۹
فروتن:بیشتر از جوانان دویدیم| هدف ما صعود است
تیم بسکتبال آویژه صنعت پارسا مشهد در بازی دوم مقابل کوچین به پیروزی رسید تا تکلیف تیم صعود کننده به بازی سوم کشیده شود.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، صالح فروتن که در دیدار تیم بسکتبال آویژه صنعت پارسا مقابل کوچین آمل با کسب ۱۳ امتیاز و ۱۲ ریباند دبل دبل کرد و درخشید درباره این دیدار گفت: ما نسبت به بازی قبل بهتر بازی را شروع کردیم، اما در نیمه اول ۱۰ اختلاف عقب بودیم و از آنجایی که می‌دانستیم کوچین تیم جوان، دونده و با انگیزه‌ای است در نیمه دوم بیشتر از آن‌ها دویدیم و با تمرکز بیشتر توانستیم اختلاف را جبران کرده و خداراشکر برنده این بازی شدیم.
او درباره بازی نخست و شکست برابر آملی‌ها هم گفت: آن بازی می‌توانست بازی بهتری باشد، شما در بازی قبل از صددرصد تیم ما صفردرصد آن را دیدید و در مقابل آملی‌ها بسیار خوب بودند و شوت‌های شان گل شد. ما خیلی بد بازی کردیم و سعی کردیم در بازی دوم آن را جبران کنیم.
فروتن درباره بازی سوم نیز گفت: بازی بعدی هم سخت است و ما فقط باید در زمین تمرکز داشته باشیم. ما تیم خوبی هستیم و کوچین هم چند سال است کنار هم بازی می‌کنند و خیلی با هم هماهنگ هستند و امیدواریم که در این بازی هم برنده شویم. هدف ما صعود به مرحله بعد است و برای آن با تمام توان مقابل کوچین به میدان خواهیم رفت و می‌جنگیم تا به هدف مان برسیم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->